Đorđe Miljenović – Nisam dobro


Muzika/Film/TV

Dušan Nedeljković

Nisam dobro


+ više

+ više

Imam ličnu dinamiku kojom se branim od sveopšteg ludila. Prestao sam da kupujem dnevnu štampu, magazine mi neko tu i tamo prepriča, na tv gledam samo sport. Odgledam po epizodu serije dnevno na kompu, pročitam jednu knjigu nedeljno. Šetam kuče, družim se sa decom. Nemam vremena da gubim na gluposti.

Uglavnom svi vi drugari i neprijatelji, bilo crno ili crveno beli, očigledno radite na održavanju Vučićevog non-stopnog pominjanja i više mu činite nego DJV i Željko Mitrović zajedno. Logika mi nalaže da ugasim i internet. Ali neću. Potreban mi je kao enciklopedija, mesto gde mogu da pronađem muziku, pročitam neki vic, nađem recept i pogledam poneki pornić, kada mi žena i deca nisu kod kuće.

U stvari nije na mreži sve tako gadno. Volim Instagram, tamo je sve lepo, volim FB, uvek neko postuje dobru muziku. Ne volim twiter, mrzi me da stavljam kondom na palac da bih ušao na lajnu. Mnogo se tamo nedostojno ponašate, svi, pa čak i moji poznanici. Ipak, toplo je napolju, i veslajući po sajtovima, nabasam tako juče na ovo i obradujem se:

Dobar je mali Skaj, ima neku foru ova pesma. Mada se sada zove Đorđe Miljenović, ali to je ipak onaj gotivni klinac…poslušajte tekst i zamislite se nad mizerijom zbog onoga što sam gore napisao.

Posted in Društvo, Kultura, Muzika/Film/TV, Naslovna and tagged .