AMBASADOR SAD O VULINU “Meseci rada na poboljšanju odnosa mogu biti podriveni jednom izjavom”


Politika

Nebojša Vučinić

Koliko god se trudio, u ovom šta je rekao i preneo američki ambasador – ja ne mogu da pročitam ono šta mu spočitavaju srpski političari


+ više

+ više

Srbija je kao kurva, koja je legla i raširila noge, a dvojica nabildovanih bilmeza, makroa – Vašington i Moskva – bore se da ona radi za jednog od njih. Srbija nije dovoljno vredna – štaviše, očigledno je “cene” kao dronfulju, krajputašicu – da bi potezali pištolje zbog nje. Zato makroi samo reže jedan na drugog.

Komentar Kajla Skota je baš to. Režanje makroa Vašingtona zbog nove ture blagog stavljanja pod mišku makroa Moskve, jer je Moskva dala poklončić, a u ovoj turi Vašington je to propustio.
Da se vratim u stvarnost: Skotova tviter poruka s podeljenim tekstom “Vašington posta” nije mešanje u unutrašnje stvari (kako botovska propaganda pokušava da predstavi), već upozorenje, ali ne bez osnova.

Zašto ima osnova? Najpre, zato što je gen. Lazarević osuđeni ratni zločinac pred sudom čiju je nadležnost Srbija prihvatila i svoje građane mu izručivala bez obzira koja je vlada u Beogradu. Drugo, zato što je ministar rata Loodin ludak, i to opasan ludak, koji služi kao udarna igla još većem ludaku, kojom može da manipuliše po želji, i šalje poruke u skladu s trenutnim potrebama.

Posted in Mediji, Naslovna, Politika and tagged .