Željko Mitrović iznad zakona


Mediji

Janko Baljak

Da li su bolesna pisma vlasnika “Pinka” koja se danima emituju na nacionalnoj frekvenciji u milionskom tiražu samo njegova privatna stvar?


+ više

+ više

Da je REM popuno bezvezno, impotentno a sada i otvoreno partijsko telo Srpske napredne stranke, znamo odavno. Ali kada danima privatnik Mitrović koji očigledno ima somnabulnu potrebu za pisanjem pisama, svakodnevno satima zloupotrebljava nacionalnu frekvenciju, onda to ne može biti njegova privatna stvar. Pitoreskni rečnik uvreda koje raznoraznim tipovima upućuje ne može biti ni stvar nekakve privatne korenspondencije jer su psovački, preteći i ponižavajući tekstovi koje “Pinkovi” spikeri izgovaraju glumatajući. prevazišli najpijanije dijaloge “Pinkovih” rijaliti programa. To što građane niko ne može, niti sme da zaštiti od ovakvih sadržaja je najbolji dokaz potpunog bezakonja i moralnog sunovrata Vučićeve Srbije. Posebno iz razloga što se u većini ovih pisama uz psovke i uvrede bespoštedno brani lik i delo predsednika Srbije.

Izgledalo da je Mitrović svoj bizarmi poetski vrhunac u pisanju pisama dostigao u svom “trovačkom” ciklusu kada je bilo sasvim očigledno koliko mu nije dobro, ali dani iza nas dokazali su da je retorika vlasnika “Pinka” jedno veliko BEZDNO.

Posted in Mediji, Naslovna, Politika.