Pornhub Celebrating 10 Years


Zdravlje

Dušan Nedeljković

Srećan rođendan dragi porno kanalu!


+ više

Kao što znate sreća je varljiva stvarčica. Naš poznati novinar imao je tu nesreću da mu kompjuter zapati virus, ali imao je tu sreću da sam mu ja drug i da znam servisera. Međutim imao je nesreću da svoj lap top odnese kod servisera u čijoj su se radnji u trenutku njegovog ulaska, zatekle tri devojčice koje su uzimale svoje elektronske stvarčice sa popravke, pošto ga je serviser dočekao rečima: “Aaa, novinar, opet su se gledali pornići!”
Džabe mu objašnjavanje da je komp crkao dok je redigovao intervju sa poznatog fudbalera P.M. za poslednji broj Nedeljnika u kome radi. Serviser je zaključio čime je zarazio komp. Sisama i dupetima.
Nacija koja guta šaku tableta dnevno, koja je na ivici razuma, koja ne zna kako da se zaštiti od napada kretenoida poteklih od Martinovića, a ne Darvina (mi smo kao nacija popili, klempavu podvrstu) koja živi u iščekivanju boljeg sutra koje neće doći, koja iskaljuje bes na nemoćnima, a leči sebe i druge SMS porukama, koje im dođu kao zamena za “10 očenaša” dok kleče pred gospodom ili gospodarom, kao nacija posrnulih relikta osamdesetih, bolje da gledamo porniće nego kroz prozor.
Ova reklama je apsolutno genijalna i u ime vikenda, ako nemate vremena za borbu sa potencijalnim virusima koji čuče u deep webu, pogledajte barem nju. Olakšaćete i sebi i drugima vaše bitisanje na planeti. I verujte mi nećete imati potrebe da merite čiji je veći. Bate Gašića ili Saše Jankovića. Obojica su ispali vulgarni, ma šta vi dragi moji mislili.
Ćao, lep vikend vam želim…

Posted in Muzika/Film/TV, Naslovna, Zdravlje and tagged .